LENGYELTÓTI ZSOLT
Tulajdonos

”Azért vagyunk ezen a földön, hogy nyomot hagyjunk magunk után”
/Steve Jobs/

ALKOSSUK MEG EGYÜTT A JÖVŐT!

1996 óta a műanyagipari szakmában élem az életem, és ez a mindenem!

Az Electrolux egyik legnagyobb európai beszállítójaként mára egy cégcsoport tulajdonosaként 12 céget vezetek.

Mindig az volt az álmom, hogy idővel kifejlesztek egy olyan terméket, amely kiváló minőségével kitűnik a szürke eminenciások közül, és valami kimagaslóan újat ad felhasználóinak.

2011-ben eljött az én időm! Felfigyeltem arra hogy a közvilágítás területén megjelentek az első LED lámpák, de temérdek tervezési és kivitelezési hibával küzdöttek. Rájöttem, hogy a lámpáknak sokkal többet kell tudniuk és sokkal könnyebben kezelhetőknek kell lenniük, az gondoltam ehhez mi is hozzá tehetünk jónéhány dolgot. Nem baj ha mások is gyártanak hasonló termékeket, mi újra feltaláltuk a lámpát és teljes mértékben megváltoztattuk az emberek elvárását arról hogy mit is szeretnének látni az utcájukon! Létrehoztam egy tervező csapatot, és időt energiát nem kímélve, 4 év után 2014 októberére eljutottam arra a pontra, amikor megszületett a FULLED OKOSLÁMPA! Amennyiben alaposan áttanulmányozza a következő oldalakat, reményeim szerint perceken belül ön is megérzi, megérti majd, hogy miért állítom:

Íme a Fulled termékcsalád amely mindörökre megváltoztatja a lámpáról alkotott fogalmunkat!

Fogadja tőlem olyan szeretettel, amilyen gondossággal kifejlesztettük önnek ezt a kiváló eszközt! Mi imádjuk a nagyszerű termékeket!