Biztonság

A háztartási méretű napelemes kiserőművek megbízhatóan működnek. Mozgó alkatrészeket nem tartalmaznak, a beépített vezetékek, kapcsolók magas minőséget képviselnek. A panelekre 25 év teljesítmény garanciát biztosítunk. A rendszerek tervezése során ügyelünk rá, hogy hosszú távon biztosítsák a kívánt teljesítményt és megtermeljék az adott fogyasztó villamos energia szükségletét. A rendszerek a meglévő hálózathoz teljesen illeszkednek, az elektromos fogyasztók minden zavartól, túlfeszültségtől, zárlattól védettek.

Felszerelhetem, és üzembe helyezhetem magam is a napelemes rendszerem?

A napelemes rendszerek szerelése és főleg üzembehelyezése magasfokú, elsősorban elektromossági szakértelmet igényel. Még a villamossági szakembereknek is külön vizsgát kell tenniük, ha napelemes rendszerekkel szeretnének foglalkozni. Mindemellett, elsősorban az egész rendszert gondosan meg kell tervezni, hogy az optimálisan helyezkedjen el és működjön.

Sok éves tapasztalatunkkal és előrelátó tervezéssel az előző éves fogyasztások tekintetében  úgy fogjuk behangolni a telepítendő napelemek mennyiségét, hogy az év végi elszámolás esetén az ön egész éves fizetendő elektromos áram díja a nullához nagyon közelálló összeg legyen!

 

Általános info

Mi az a napelem?

Beszéljenek a számok

Telepítés