péntek, 11 július 2014, 12:00 am Írta: 
Napelem telepítés háztetőre Napelem telepítés háztetőre Copyright - Elena Elisseeva

Napelemes házat vesz? BMW-t kap Ford áron

A közvéleménykutatások szerint az emberek java része már megértette, hogy milyen hatalmas költségcsökkentést jelent egy napelem telepítése a házára. 

Sokan házeladás előtt telepítenek egy új rendszert, hiszen már bebizonyosodott, hogy a pangó ingatlanárak mellett is jelentősen megemeli az ingatlan értékét egy ilyen rendszer , ami egy esetleg cserénél, vagy eladásnál több meglévő konkurens mellett egyértelműen a napelemes ház javára billenti a mérleg nyelvét a vásárló részéről.

 

Olyan ez -mondta egy megkérdezett vásárló_ mintha egy plusz fürdőszobát kapnék ingyen a lakáshoz. Vagy mintha BMW-t  vennék Ford áron. Jó érzés az, hogy tudom: nem kell már soha többé  fizetnem az elektromos energiáért, és közben még az unokáim jövőjéért is teszek valamit. 

Van olyan aki most vásárolt egy napelemmel ellátott házat, de máris a fejlesztésében gondolkodik: Azt tervezem, hogy kibővítem a rendszert, és a fűtésemet is ezzel fogom megoldani. Így végképp függetlenítem magam a szolgáltatói árváltozásoktól- mondta egy megkérdezett nyugdíjas.

Forrás: sajtóközlemény

Olvasva: 3014 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)

További híreink